Kanker beauty professional 

Jaarlijks worden meer en meer mensen door kanker getroffen. Gelukkig wordt er vandaag verder gekeken dan de ziekte alleen. Alle aspecten rond het innerlijk en uiterlijk welbevinden van de patiënt hebben alleen maar belang gewonnen. Zo worden er reeds in ziekenhuizen verwen- en verzorgingssessies gegeven. 

 

Echter, éénmaal buiten het ziekenhuis valt deze zorg weg en is er vaak een drempelvrees om naar een schoonheidsinstituut te stappen. 'Zal die persoon mij wel begrijpen?', 'weet die wel wat ik doormaak?'. 

 

Net daarom heb ik mezelf als schoonheidsspecialiste geëngageerd tot het volgen van een jaartraject dat mij wegwijs maakte in de problematiek van deze ziekte . 

 

In het ziekenhuis kreeg ik les van het multidisciplinair oncologisch team dat mij doorheen de belangrijkste aspecten loodste. 

 

U kan bij mij terecht voor elke behandeling die u op de prijslijst kan terug vinden. Doordat wij in de opleiding dieper ingegaan zijn op wat de ziekte doet met je lichaam en ook wat de behandeling allemaal kan veranderen in ons lichaam kan ik een aangepaste verzorging toepassen aan de noden van  iedere persoon.  

   


  HERBALANCERINGSMASSAGE 

  Deze massage is een zachte en langzame massage die van oorsprong is ontwikkeld voor mensen met kanker.

  Maar ook mensen die kampen met chronische pijn zoals CVS, fibromyalgie, reuma, artrose en mensen met overgewicht of emotionele blokkades hebben baat bij deze koesterende massage.

  Ervaring heeft ons geleerd dat deze massage zeer effectief is wanneer je in een periode zit dat je het moeilijk hebt met het accepteren van een disbalans in je lichaam.

  Er word niet op de spieren gewerkt maar op het weer in balans brengen van lichaam en geest na uitputting, of door zware medicatie, emotionele problemen en stress.

  Doordat de massage zeer zacht gegeven wordt, word ze als zeer aangenaam beschouwd en het brengt je in een diepe rust en ontspanning.

  De massage wordt ook heel koesterend gegeven en als troostend ervaren.

  Daardoor leer je je lichaam weer aanvaarden met zijn beperkingen en je leert het weer op een liefdevolle manier bekijken na intensieve behandelingen of operaties.

  Ook mensen zonder fysieke pijn kunnen genieten van deze zachte massage, omdat het je lichaam en geest weer letterlijk weer in balans brengt.

  HAND-, VOET-, NAGELVERZORGING 

  Jouw handen en nagels worden gepast verzorgd, rekening houdend met de specifieke problemen die kunnen teweeg gebracht worden door bepaalde behandelingen tegen de ziekte

  GELAATSVERZORGING

  met respect voor de huid en haar eventuele problemen pas ik een verzorging op maat toe. Een verzorging die je huid de nodige 'boost' geeft om opnieuw te stralen.

  MAKE-UP

  Ook hier kan ik je uiterlijk een opkikker geven. met de juiste poeder, een vleugje blush en een verzorgende lippenstift begin je vanzelf weer te stralen.

  LUISTEREND OOR 

  Last but not least: bij mij hoef je niets te verbergen. Als het je oplucht om je verhaal te doen, aarzel dan niet! Ook hierin kan ik voor jou een extra steun betekenen tijdens dit proces.